facebook tracking
Company

Golden Hits

Connect
Show och nattklubb i glittrande miljö

Golden Hits är en arena med fem stycken barer, tre dansgolv och tre våningar som kan fyllas med totalt 785 gäster. Det är ett partypalats mitt på Kungsgatan i Stockholm med glittrande och tidstypisk inredning.

Här skryter vi gärna om de grymma showerna som får skrattgroparna att krampa och som bjuder på riktigt bra hits från då till nu. Och vi glömmer aldrig att påminna om vår härliga karaokebar Backstage eller vår fantastiska nattklubb.

På Golden Hits är det inte bara gästerna som har kul vi värnar även om att skapa en riktigt rolig arbetsplats. Här är det professionella arbetslaget en personifiering av Golden Hits och vårt starkaste ansikte utåt. Varje individ spelar en nyckelroll till vår framgång och utveckling.

Besök gärna vår hemsida här!

Workplace & Culture

When all think alike, then no one is thinking.

We embrace creativity, it's at our core. Innovation can be anything from a brilliant new concept to a minor, but no less important, improvement in how we do things.

A team is not a group of people who work together. A team is a group of people who trust each other

We believe in a friendly, open and respectful attitude. We also believe in the strength of people and competencies coming together to achieve something great.

Winning is only half of it. Having fun is the other half.

Teamtailor

Career site by Teamtailor