facebook tracking
Company

Hansen

Connect
We create beyond!

Hansen är eventbyrån vars främsta drivkraft utgörs av passion. En passion som driver oss att alltid göra skillnad för våra kunder och skapa upplevelser bortom det förväntade.

Vår långa erfarenhet och stora kunskap kring att arrangera event gör att vi formar upplevelser av varierande storlek och karaktär, inom många olika områden. Gemensamt är målet att skapa välregisserade ögonblick att dela med andra människor, beröras av på individnivå, berätta vidare och se tillbaka på med stolthet.

We create WOW

Vi hjälper våra kunder att forma en stark helhetsupplevelse av event, kopplat till budskap och varumärke.

We create winners

Sedan 1989 har vi fått saker att hända. Vi vet hur flöden utan komplikationer ska utformas för bäst resultat, vilka logistiklösningar och projektprocesser som krävs för att ta sig dit. 

We create worldwide

Hansen är inte bara en av de största eventbyråerna i Sverige, vi har hela världen som spelplan. Genom vår långa erfarenhet och stora kunskap kring att arrangera event utomlands har vi idag ett globalt nätverk som gör att vi kan verka i och genomföra kvalitetssäkrade event i mer än 80 länder. 

Med event som kommunikationskanal får vi människor och varumärken att mötas.

Besök gärna vår hemsida här!

Börja jobba hos oss

Om vi har några lediga tjänster så hittar du annonserna nedan. I annat fall får du gärna Connecta för att skicka in en spontanansökan eller söka praktikplats.

 

Workplace & Culture

When all think alike, then no one is thinking.

We embrace creativity, it's at our core. Innovation can be anything from a brilliant new concept to a minor, but no less important, improvement in how we do things.

A team is not a group of people who work together. A team is a group of people who trust each other

We believe in a friendly, open and respectful attitude. We also believe in the strength of people and competencies coming together to achieve something great.

Winning is only half of it. Having fun is the other half.

Teamtailor

Career site by Teamtailor